LPG Behandelingen
22 Oct

LPG Behandelingen

De zomer klinkt nog heel erg ver weg maar hoe fijn zou het zijn dat je niet last minute erachter komt dat je in bikini moet maar je nog helemaal niet klaar gestoomd bent voor het zomerseizoen? Daarom is het verstandig om nu al te beginnen!


Een gezond, bikini-ready lichaam begint bij de juiste voeding en sporten. Daarnaast kun je met LPG behandelingen je lichaam nog mooier en strakker krijgen. Het is goed voor hardnekkig vet, zwangerschapshuid of cellulitis. Deze kun je namelijk met de LPG verminderen! Klinkt als muziek in de oren toch?


Tijdens de LPG behandeling wordt je huid (pijnloos) opgezogen (vacuüm getrokken) en intensief gestimuleerd. Hiermee stimuleren we onderhuidse cellen en komt je lichaam in zijn natuurlijke lipolyse (natuurlijke vetverbrandingssysteem van het lichaam).


De LPG stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidverjonging. De huid wordt steviger, strakker en de cellulite verminderd!


Verschillende probleemgebieden kunnen aangepakt worden. Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen je nodig hebt. Onze LPG-specialiste adviseert je over het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen.


Wil je meer informatie? Bel 0299-776522

@Instagram

?

Hi beauty, heb je een vraag?

Ik help je graag!